Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Scandalos! Parlamentarii din Botoşani au încercat să fenteze ANI. Vezi cum şi-au angajat copii între ei!

camera deputatilorParlamentarii din Botoşani stârnesc un nou scandal privind angajarea copiilor în cabinetele parlamentare.

Pentru că angajarea directă a copiilor pe propriile cabinete parlamentare este ilegală, ei au găsit soluţia de a face „schimb de copii”, fentând astfel Agenţia Naţionale de Integritate.

Verginel Gireada-in-ParlamentDeputatul Verginel Gireadă a angajat la cabinetul său parlamentar pe băiatul deputatului Costel Şoptică, Răzvan Codruţ Şoptică, în timp ce deputatul Şoptică a angajat-o la cabinetul său pe fiica lui Gireadă, Andreea Cristina Gireadă.

BotosaniNews a obţinut exclusiv informaţiile de la Camera Deputaţilor. Potrivit datelor furnizate de serviciul de presă al acestei instituţii, atât Răzvan Codruţ Şoptică, cât şi Andreea Cristina Gireadă au devenit consilieri parlamentari de la 23 ianuarie 2013.

costel-sopticaDeputatul Costel Şoptică susţine că angajarea încrucişată a copiilor nu este ilegală, ci admite că este imorală.

El spune că nu a făcut-o pentru a-i asigura venituri băiatului său, ci pentru a-l recompensa pentru munca depusă, alături de el, în campania electorală de la parlamentare.

Acum regret că am făcut asta, dar nu mai pot face nimic. Nu pot decât să îmi asum public această greşeală„, a afirmat Şoptică.

Interesant este şi că fiica lui Verginel Gireadă nu asigură, practic, nicio consultanţă deputatului Şoptică, ea fiind studentă la Bucureşti. În plus, aceasta figurează ca fiind asociat unic şi administrator al firmei Felix Transcom, care a avut, în 2011, un profit de 449.724 lei, în condiţiile în care cifra de afaceri a acesteia a fost de doar 852.632 lei.

Deputatul Gireadă a “uitat” să declare firma care câştigă bani publici

Lăsați un comentariu

*