Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Trei licee din judeţul Botoşani, promovabilitate zero la simularea la matematică

examen elevi bacalaureatElevii a trei licee din judeţul Botoşani nu au reuşit să ia note de trecere la simularea examenului de bacalaureat de la matematică. Este vorba de Liceul tehnologic “Elie Radu”, Liceul Tehnologic de Cooperaţie şi Liceul Tehnologic Todireni. De asemenea, au fost licee unde promovabilitatea la matematică a fost de 1,19%, în cazul Liceului tehnologic “Petru Rareş” sau 1,76%, în cazul Liceului “Al.cel Bun” Botoşani.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”-78% promovaţi la matematică şi 73% la istorie, dar şi de Colegiul Naţional “A.T.Laurian”, cu 53% promovaţi la matematică şi 86% la istorie.

La istorie, cea mai scăzută promovabilitate a fost înregistrată la Liceul cu Program Sportiv şi Colegiul tehnic “Ghe. Asachi”.

Rezultatele vor face obiectul unor analize interne, respectiv diagnoza, plan de masuri, atat la nivelul unitatilor de invatamant, cat si la nivelul Inspectoratului Şcolar“, a precizat Dragoş Cristea, purtătorul de cuvânt al IŞJ.

Vezi promovabilitate pe licee:rezultate simulare bac

Lăsați un comentariu

*