Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Deputatul Gireadă vrea să organizeze un protest în Capitală cu rudele morţilor în accidentele de pe drumul Botoşani-Suceava

Deputatul PNL Verginel Gireada vrea sa organizeze un protest in fata Guvernului, la care sa participe cu rudele victimelor accidentelor de pe “drumul mortii”, drumul Botosani-Suceava. El a anunta, vineri, ca intentionez sa inchirieze un autocar si sa mearga cu rudele victimelor accidentelor la un protest, pentru a sensibiliza guvernantii sa acorde fonduri pentru reabilitarea drumului.

Vrem sa mergem cu cruci, coroane, sicrie goale la Bucuresti. Este pacat ca din ce in ce mai des avem decese pe acest drum si nu mi se pare normal. Nu are o tara intreaga atatea victime cat avem noi in judetul Botosani. Consider ca ar trebui sa ne dam toti parlamentarii mina cu mina si sa atacam acest subiect, sa ne unim fortele, iar promisiunile sa devina fapte. Nu sunt multumit cu ai mei la guvernare. Merg in teritoriu si mi se reproseaza. Daca nu sunt util si nu ma fac util,  nu-si are rostul sa rod imasul degeaba la Bucuresti“, a spus Gireada.

El a spus ca prin consilierii sai vor fi contactate rudele mortilor. Acesta a mai declarat ca se simte, asemeni lui Florin Turcanu, in opozitie.

Lăsați un comentariu

*