Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Iaşi: Camelia Duţă, în finalele de la Românii au talent! Vezi cum a dansat!

Vineri seară a avut loc cea de-a treia semifinală a concursului Românii au talent, iar printre câştigătorii care au obţinut voturile publicului şi vor merge în finală se numără şi ieşeanca Camelia Duţă.

Camelia Duţă este o menajeră de 32 de ani, care i-a uimit pe toţi cei prezenţi cu un dans de step. Tocmai de aceea, juriul a fost de partea sa, iar publicul a votat-o pentru a merge mai departe. Ea a ieşit pe locul 2 în urma votului publicului în semifinala 3 de la Românii au talent.

Ai reuşit să ne arăţi ce minunaţi putem fi noi, oamenii, când vrem”, i-a spus Cameliei Mihai Petre, care i-a urat să-l invite să o vadă într-un spectacol.

Camelia Duţă e femeie de serviciu la un service auto. A crescut la casa de copii de unde a fost dată afară după ce a terminat 11 clase. Femeia de 32 de ani doarme pe o canapea în vestiar la locul de muncă. Când s-a apucat de step, ea  a făcut foamea o săptămână ca să-şi permită pantofii.
Vezi aici prestaţia Cameliei!

În marea finală a show-ului, Camelia va concura alături de o altă ieşeancă, care a uimit prin vocea sa. Este vorba despre Gabriela Artene.

O ieşeancă este marea câştigătoare a primei semifinale “Românii au talent”

Lăsați un comentariu

*