Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Accident mortal la Bacău! Trei copii şi un bărbat şi-au pierdut viaţa (Update)

Grav accident de circulaţie, miercuri seară, în satul Năstăseni din comuna băcăuană Parincea.  Doi copii şi un bărbat şi-au pierdut viaţa, iar alţi doi copii se află în stare gravă la spital în urma unui accident violent. Şoferul unei maşini, în vârstă de 40 de ani, care se îndrepta spre casă, la numai 100 de metri înainte, un copil i-a ieşit în faţă. Încercând să îl evite, bărbatul a pierdut controlul volanului, maşina a ieşit de pe drum, a lovit doi copii care se aflau pe marginea străzii şi s-a oprit într-un copac.

În maşină se mai afla o fată de 16 ani care ţinea în braţe un verişor de-al ei în vârsta de doar un an. Impactul a fost atât de puternic încât şoferul maşinii, dar şi bebeluşul de doar un an au murit pe loc. Tânăra de 16 ani a fost luată cu ambulanţa şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în comă.  Cei doi copii care se jucau la marginea străzii, unul de opt ani şi celălalt de 13 ani, au fost duşi şi ei la spital. Băiatul de 13 ani a murit, însă, la spital.
Martorii spun că bărbatul, venit luni din Italia, avea viteză.
Poliţiştii au început cercetările. Aceştia au recoltat probe biologice pentru a stabili dacă şoferul maşinii băuse înainte de a se urca la volan.

Lăsați un comentariu

*