Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Vaslui: Medicul care a făcut întreruperea de sarcină unei adolescente, care apoi a dispărut, găsit nevinovat de Colegiul Medicilor

Medicul ginecolog Mihail Andronachi de la Spitalul de Urgenţă Bârlad a fost găsit nevinovat de către Colegiul Medicilor Vaslui în cazul întreruperii de sarcină făcute adolescentei de 16 ani dispărută în luna martie, cu care un chirurg de la acelaşi spital a întreţinut relaţii sexuale.
Colegiul Medicilor Vaslui l-a găsit nevinovat pe ginecologul Mihail Andronachi de la Spitalul de Urgenţă Bârlad, cel care a făcut o întrerupere de sarcinăunei adolescente de 16 ani, dispărută în condiţii suspecte în urmă cu cinci luni.

Ancheta derulată în acest caz a scos în evidenţă faptul că medicul Andronachi ar fi procedat legal atunci când a făcut chiuretajul, aşa cum reiese din documentele prezentate de Spitalul de Urgenţă Bârlad.

În ceea ce îl priveşte pe medicul chirurg Octavian Marcu, principalul suspect în cazul dispariţiei adolsecentei de 16 ani, acesta nu a fost încă audiat de Colegiul Medicilor, în condiţiile în care în ultima lună a fost în concediu de odihnă.
Potrivit reprezentanţilor Colegiului Medicilor, chirurgul Octavian Marcu va fi audiat în luna septembrie, atunci când şi membrii biroului executiv al colegiului se vor întoarce din concedii.
Medicul Octavian Marcu este principalul suspect într-un dosar penal deschis de Parchetul Vaslui la începutul lunii iulie în cazul dispariţiei, în primăvara acestui an, a unei adolescente de 16 ani cu care chirurgul bârlădean a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale.
Totodată, Marcu mai este urmărit penal de poliţişti pentru relaţii sexuale cu fata dispărută.

Lăsați un comentariu

*