Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Botoşani: Zeci de persoane au participat la înmormântarea adolescentei care s-a sinucis miercuri

Colegi şi rude au participat la înmormântarea Corinei, tânăra care s-a sinucis miercuri. Fata, în vârstă de 15 ani, a fost înmormântată în cimitirul din localitatea Cătămărăşti Deal.

La înmormântare a participat şi un preot, însă a rostit doar o rugăciune la mormântul tinerei, trupul neînsufleţit fiind păstrat în casa bunicii, bisericile refuzând, ţinând cont că s-a sinucis.

Emoţiile au răpus o prietenă a Corinei Cucu, fata leşinând când cortegiul a ajuns în cimitir, cadrele medicale chemate la faţa locului, acordându-i îngrijiri medicale.

Corina Cucu s-a spânzurat miercuri într-o pădure la margiea municipiului, în zona localităţii Hudum. Poliţiştii au găsit asupra ei un bilet de adio în care îşi cerea scuze de la părinţi. Îniante de a comite gestul neaşteptat, adolescenta a postta un mesaj pe o reţea de socializare în care se plângea cât de greu îi este şi îi ruga pe prietenii săi să îi aprindă o lumânare.

Apropiaţii spun că situaţia familială, certurile cu mama preum şi unele glume ale colegilor şi prietenilor  au dus la depresia tinerei şi în cele din urmă la gestul extrem.

Corina Cucu era elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală nr 7, fiind transferată în clasa a VII- a de la Liceul cu Program Sportiv.

Lăsați un comentariu

*