Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Doi ieşeni şi un sucevean, în competiţia pentru premiul de la Vocea României, sezonul 3. Vezi care dintre ei a făcut-o pe Loredana să plângă!

Zona Moldovei a avut reprezentanţi foarte buni la prima ediţie a show-ului de televiziune Vocea României, care a ajuns la sezonul 3. Doi ieşeni şi un sucevean au captivat juriul cu vocilor lor şi merg mai departe în competiţia pentru marele premiu de 100.000 de euro.
Este vorba despre Gabriel Kisczuk, Suceava, care are 32 de ani şi de la 16 ani a început să cânte pe la petreceri. Acesta le-a spus juraţilor că a cântat într-o trupă acum 12 ani, N5 se numea. Horia Brenciu şi Loredana s-au întors pentru a-l lua pe sucevean în echipă, însă el a ales să-i fie mentor Horia Brenciu.

Gabriel în mine nu găseşti doar un mentor, în mine găseşti şi un prieten. Atât am vrut să spun”, a spus Horia Brenciu.

Momentul serii a fost când pe scenă a urcat ieşeanul Aurel Nianţu, de 64 de ani, care este cel mai în vârstă concurent care s-a înscris la Vocea României. Bărbatul a spus că a cântat alături de mari artişti ai scenei româneşti, printre care a amintit Stela Popescu, Ştefan Bănică.

 „Momentul ăsta îl aştept de trei ani. Suntem artişti care nu avem de multe ori ce să punem pe masă. Vocea României pentru mine este să mă fac auzit în toată lumea că artiştii merită să fie respectaţi”, a spus concurentul.

Aurel Nianţu a cântat celebra piesă a Mariei Tănase: „Cine iubeşte şi lasă”, iar Loredana, care iubeşte această melodie s-a întors.

Imediat, când a văzut concurentul i-au dat lacrimile. Artista susţine că a fost un moment foarte sensibil.

Iar cel de-al doilea ieşean care merge mai departe în competiţie este Răzvan Alexa, de 22 de ani, student, care a interpretat piesa No women no cry.

 El a fost susţinut din culise de o fostă concurentă de la Vocea României, Ana Maria Alexie, din Botoşani. Smiley şi Loredana l-au vrut în echipa lor, însă ieşeanul a ales ca Smiley să îi fie mentor.

Lăsați un comentariu

*