Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

 

Vaslui: Groparul unui cimitir, judecat pentru proxenetism. Femeile erau folosite şi ca sclave

Groparul de la Cimitirul Eternitatea din Vaslui, dar şi soţia acestuia, sunt acuzaţi de proxenetism. Potrivit procurorilor Biroului Teritorial Vaslui al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), cei doi soţi au fost trimişi în judecată sub acuzaţia de trafic de minori, respectiv trafic de persoane.

Soţii Dumitru şi Adriana Baciu au racolat două fete de pe stradă, una de 31 de ani şi una de 14 ani, pe care le-au dus la ei acasă, le-au folosit ca sclave la muncile din gospodărie şi le-au obligat să se prostitueze. Femeia de 31 de ani dormea prin canale când au luat-o cei doi soţi, iar minora fugise de acasă, unde trăia cu nouă fraţi, într-o familie dezorganizată, unde existau bătăti şi se consuma mult alcool. Femeia de 31 de ani a făcut şi doi copii în urma relaţiilor sexuale la care era obligată, însă aceştia au fost preluaţi de Protecţia Copilului.
Potrivit rechizitoriului procurorilor, minora a fugit la părinţii săi, însă fiica inculpaţilor a convins-o să se întoarcă din nou la locuinţa lor, unde, contrar promisiunilor făcute, a fost forţată, prin ameninţări, violenţă fizică şi psihică, să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi clienţi găsiţi de inculpaţii Baciu Dumitru şi Baciu Adriana, aceştia din urmă fiind cei care negociau preţul unui raport sexual şi încasau banii direct de la clienţi sau, în alte cazuri, atunci când victima era plătită de clienţi, îi solicitau acesteia să le predea banii astfel rezultaţi. Fata era obligată să facă sex cu cel puţin doi bărbaţi pe zi. 

Procesul celor doi soţi va începe pe 16 octombrie.

Lăsați un comentariu

*