Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Suceava: Poliţişti atacaţi de un bărbat bolnav psihic

Un bărbat de 42 de ani din comuna suceveană Mălini, cercetat pentru distrugere şi ameninţare, a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava de poliţişti pentru expertiză psihiatrică.

Poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava  împreună cu cei ai Secţiei 7 Poliţie Rurală  Mălini, s-au deplasat, miercuri, la locuinţa acestuia pentru a-l conduce la Spitalul Judeţean Suceava – Secţia Neuropsihiatri Burdujeni, în vederea internării.

Învinuitul este cunoscut în evidenţele medicale cu tulburări şi afecţiuni psihice.

Având în vedere  istoricul medical a celui  în cauză, poliţiştii au acţionat cu calm şi responsabilitate, fără a utiliza forţa, însă acesta a reacţionat violent, ameninţând şi atacând poliţiştii cu obiecte contondente, motiv pentru care s-a intervenit pentru imobilizarea şi încătuşarea agresorului.

Întrucât unul dintre poliţişti a fost lovit uşor cu un cuţit în zona membrelor, a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul  a fost internat la Secţia Neuropsihiatrie Burdujeni.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, efectuează cercetări faţă de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Lăsați un comentariu

*