Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Două botoşănence şi un vasluian au uimit juriul de la Vocea României

Moldova a avut reprezentanţi foarte buni în ediţia de sâmbătă seara de la Vocea României, de la Protv. Două botoşănence şi un vasluian au convins cei patru juraţi că merită să meargă mai departe în concurs. Loredana şi Horia Brenciu s-au întors pentru botoşăneanca Ana Maria Bucşă, prima concurentă din seara de sîmbătă a emisiunii Vocea României. Ana a cântat o melodie din repertoriul lui Mariah Carey “Hero” astfel că artista născută la Botoşani, cunoscută pentru nenumăratele premii, a devenit pe loc Maria. Ana l-a ales pe Horia Brenciu spunând că face ce-i spune inima, luându-se după celebrul cântec al artistului care i-a devenit botoşănencei mentor în perioada următoare. Ana Maria a fost susţinută în culise de mama ei.

Loredana i-a transmis că mai trebuie puţin lucrat la tehnica iar Horia Brenciu i-a spus că împreună vor putea face lucruri frumoase. Cei doi mari artişti i-au transmis Anei că vor să fie în echipa lor.

O altă botoşăneancă a încercat să-i cucerească pe cei 4 juraţi de la concusul Vocea România. Este vorba despre Mădălina Omania de 31, plecată de câţiva ani din oraş după ce o perioadă a încercat să-şi facă un nume în urbea locală.Între timp tânăra s-a căsătorit şi a devenit mămică.

Loredana, care s-a întors, i-a zis ca are un timbru care aduce cu cel al lui Bonnie Tyler şi i-a mai mărturisit că îşi doreşte s-o aibă în echipă.

Pentru Mădălina s-a întors şi Marius Moga care i-a transmis botoşănencei, absolventă a Colegiului Mihai Eminescu, că sunt destule piese pe care i le-ar da să le cânte în acest show.

Mădălina l-a ales pe Moga să-i fie mentor în această emisiune.

De asemenea, Romeo Zaharia, de 36 de ani din Vaslui, care a participat pentru a doua oară la Vocea României, a convins-o pe Loredana că merită să meargă mai departe.

„Ai ochi, albaştri, ai sex appeal, ai voce puternică, nu ai burtă, îmi place, dar nu din cauza asta m-am întors. Doar ţi-am auzit glasul şi mi-a plăcut. Ai tot ce-ţi trebuie ca să facem treabă bună” i-a spus Loredana vasluianului.

 

 

Lăsați un comentariu

*