Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

 

Gheorghe Flutur: ,, Ne pregătim să ajungem din nou la guvernare,dar pe ușa din față,,

Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur a criticat dur vineri seară , la Consiliul de Coordonare Județean al Organizației de Femei PDL Suceava actuala alianță USL din Suceava dar și de la nivel național care una a promis în campania electorală și alta e situația în prezent. Mai mult, domnia sa a subliniat că se  ocupă de reconstrucția Partidului Democrat Liberal și că acest partid a crescut în sondaje până la 20 la sută  și va crește în continuare , fapt ce arată nemulțumirea românilor în USL  și încrederea în PDL. Flutur a criticat Guvernul USL care s-a erodat foarte mult și nu respectă ceea ce a promis în campanie electorală.

“PDL are observații săptămânal la fiecare act al Guvernului Ponta. Aproape nici nu trebuie să aștepți, că intuiești ce prostii vor sa faca. După 1 ianuarie, intrăm în linie dreaptă. Un partid cu alegeri făcute și  structuri interne omologate, guvern desemnat, ieșim la bătaie cu toate forțele. E o bătălie pe care trebuie să o ducem pentru că USL supără foarte multă lume. Nu mă așteptam la o erodare atât de mare. Multă lume regretă votul dat lui Ponta, Sistematic, USL dovedește că una a promis și alta se întâmplă acum. M-am gândit ce să facem? Ne pregătim să ajungem din nou la guvernare,dar pe ușa din față.Cine crede că se  ceartă Antonescu cu Ponta și venim noi, tuști acolo, se înșeală pentru că ar fi o greșeală. Trebuie să gândim să modernizăm România în continuare. Cred că vor fi campanii mult mai ușoare. Noi am lăsat ceva în urmă și se vede și se poate compara. Am pus Bucovina pe harta țării și a Europei. USL a dat-o jos. Asta mă sperie. Greu e sa faci un brand și ușor e să fii ignorat. Să plătești firmele de catering să îți facă reclamă? Târgul din aceasta toamnă din București nici nu s-a mai chemat Produs în Bucovina că venea de la mine și trebuie interzis, a spus Flutur.

 

,,La Iași, Fenechiu strânge semnături, de parcă nu ar fi la Putere, ca să facă autostrada la Târgu Mureș,,

 

Liderul democrat liberal a atras atenția conducerii județului că nu se implică nu numai administrativ dar nici să păstreze ceea ce a lăsat administrația condusă de PDL .

,, Și la poarta de intrare în județ jumătate din luminile de la litere nici nu mai ard.Am tăcut cam mult și criticăm pentru că au promis ceva și nu fac. Solidaritatea PDL la greu cu Suceava s-a văzut în primele luni din mandatul trecut cu inundațiile teribile care au lovit. E bine să amintim populației că au venit zeci de tir-uri cu materiale și cu alimente. Să dea Dumnezeu să nu mai fie nevoie, dar atunci echipa PDL a dat și trecut un test. Oare nu cumva PDL a legat Bucovina de Ardeal pe DN 17 prin Tihuța? Oare cum se merge azi de la Suceava la Dorna  și cum se mergea înainte?  La Iași, Fenechiu strânge semnături, de parcă nu ar fi la Putere, ca să facă autostrada la Târgu Mureș. La anul, investiția de la Cetatea de Scaun va fi confiscată de USL, dar e a noastră. Mă uit că se asfalteaza pe banii aduși de Flutur. 43 de proiecte le-am lăsat semnate numai să le dea drumul și nimic. Aeroportul au reușit decât doar să-l închidă. Înainte se lucra de zor în Consiliul Județean iar acum se joacă cărți pe calculator ,, a afirmat secretarul general al PDL .

Liderul democrat liberal a criticat prestația slabă a celor de la conducerea județului care nu au un cuvânt de spus la nivel central și nu aduc bani pentru investiții în județul Suceava.
,,Tu să fii lider național pentru județul tău. M-aș fi bucurat ca PSD și PNL să aibă lideri de aici care să aiba vreun cuvânt de spus la București.Dacă nu îi au,  e o mare greșeală. Aparatul lor de propagandă era pe minus și niciodată pe plus. Cu cărămida în piept să te bați că ești lider de anvergură națională, dar să nu faci nimic? Eu mi-am luat vaccinul de presă ca să rezist. Se iau de mine pentru că sunt incomod. Vă rog să nu lăsați să vă atace liderii.Simt că putem reveni la putere. Aveți încredere, tineți aproape. Criticați-ne, dar ajutați-ne unde avem proiecte și exemple pozitive. Jucam miuța politică la Suceava. Un an și ceva nu am vrut să mă iau de cei care conduc Suceava, dar când vezi că mută capitala la Iași, nu fac nici o investiție, că Suceava-București nu are autostradă, dar bagă acciza pe benzină. Vor să le facăpe Valea Oltului. Noi nu avem dreptul să facem doua ore jumatate până la București?, a conchis Flutur.

  • 16 noiembrie 2013
  • 33 vizualizări
  • Comentariile sunt închise pentru Gheorghe Flutur: ,, Ne pregătim să ajungem din nou la guvernare,dar pe ușa din față,,

Comentariile sunt închise.