Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Ofiţerul de la Poliţia de Frontieră, arestat preventiv pentru patru infracţiuni. Vezi lista celor care au ajuns după gratii!

Ofiţerul de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Vicovu de Sus, care a fost reţinut, marţi, pentru implicare într-o reţea de traficanţi de ţigări la frontiera cu Ucraina, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au dispus, miercuri, arestarea lui Adrian Ghiţă Parasca pentru săvârşirea a cinci infracţiuni: „sprijinirea unui grup infracţional organizat”, „complicitate la contrabandă în formă continuată”, “abuz în serviciu în formă calificată”, faptă şi „luare de mită”.

În acelaşi dosar au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile şi Mihai Rusu, Marius Ferrari Husdup, Ilie Cotos, Rafael Emanuel Nistor, Steluţa, Violeta Antimie şi Szabolcs Fazacas.

Arestările au fost făcute la propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, care au dispus, marţi, efectuarea a 33 de percheziţii în Suceava.

Au fost vizate două grupări de crimă organizată transfrontalieră specializate în trafic cu ţigări de contrabandă extracomunitară care au traficat 509.200 pachete de ţigări având o valoare de piaţă estimată la suma de 5.092.000 lei.

Lăsați un comentariu

*