Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Soţul patroanei de la Pan Moris SRL, condus pe ultimul drum

Soţul patroanei de la Pan Moris, decedat marţi, într-un accident rutier, a fost condus joi pe ultimul drum. Zeci de persoane s-au adunat la Biserica Sfinţii Petru şi Pavel pentru a-şi lua rămas bun de la Ioan Bosânceanu, de 51 de ani. Cortegiul funerar s-a îndreptat spre cimitirul Eternitatea, unde a fost depus trupul neînsufleţit.

Ioan Bosânceanu a decedat, marţi, în urma unui accident rutier petrecut în apropierea municipiului Buzău. Ioan Bosânceanu se întorcea de la Bucureşti cu o dubă aparţinând societăţii, iar soţia sa Elena Timofte mergea cu un autoturism la câţiva kilometri în faţă.

La intrare în municipiul Buzău, un camion plin cu lemne a intrat inexplicabil pe contrasens, a lovit autoutilitara, după care a ricoșat în parcarea unui showroom, unde a lovit un alt autoturism. În urma impactului, Ion Bosânceanu, de 51 de ani, a murit pe loc.

Soţia a aflat de tragicul eveniment de la pompierii din cadrul echipajului de descarcerare. Celalalt pasager al dubiţei, Victor Onţanu, a suferit răni grave, în prezent fiind internat la un spital din Bucureşti, în comă.

 

Lăsați un comentariu

*