Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

FOTO! Mama şi cei doi copii intoxicaţi cu fum, conduşi pe ultimul drum. Tatăl micuţilor a venit din Italia pentru înmormântare

Durere fără margini joi la Docani, acolo unde o mamă şi cei doi îngeraşi ai ei au fost conduşi pe ultimul drum de câteva sute de oameni. Suferinţa celui care a fost soţ şi tată este greu de descris în cuvinte. A venit într-un suflet din Italia sperând că nimic din ce i s-a spus la telefon nu este adevărat.

În momentul când sicriele cu trupurile neînsufleţite au fost scoase din casă, mai multe persoane au leşinat. O ambulanţă a sosit în scurt timp pentru a acorda îngrijirile medicale rudelor şi celor apropiaţi.

Râuri de lacrimi au curs ieri la înmormântarea Oanei Răileanu, în vârstă de 28 de ani, şi a celor doi copii ai ei, un băieţel de 2 ani, şi o fetiţă de 10 luni. Alături de familie, la ceremonia funerară au fost prezenţi prieteni, cunoscuţi, dar şi întreaga suflare din Docani. La căpătâiul soţiei şi copiilor săi a stat în permanenţă tatăl. Sfâşiat de durere, acesta nu a avut curajul de prea multe ori să-şi ridice privirea asupra celor pe care i-a iubit mai mult ca orice pe lume. Toate planurile lor au fost năruite într-o singură noapte. Şi-au ridicat o casă din economiile lor şi sperau ca la anul să finalizeze lucrările la ea. O vreme au locuit în Italia împreună, dar Oana s-a întors acasă în luna august, alături de cei doi copii.

Soţul a rămas în continuare în străinătate, fiind angajat la o fabrică de tablă. În noaptea 17 spre 18 noiembrie cei trei au fost găsiţi fără suflare în locuinţa lor din satul Docani, comuna Vinderei. Cea care i-a găsit a fost soacra Oanei Răileanu. Aceasta a povestit ulterior că atunci când a forţat uşa pentru a intra în camera lor a izbit-o un val de căldură insuportabil. A sunat imediat la numărul de urgenţă 112, dar nu s-a mai putut face nimic. Tânăra trebuia să se trezească la prima oră a dimineţii deoarece aşteptau muncitori să repare un gard.

GALERIE FOTO DE LA INMORMANTARE AICI!!

 

 

 

Lăsați un comentariu

*