Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Monden! Vezi ce dezvăluiri a făcut doctorul vedetelor din Bacău despre operaţiile Mihaelei Rădulescu!

Este cunoscut ca şi doctorul vedetelor, dar Constantin Stan este şi iubitul Andreei Berecleanu. Doctorul păstrează confidenţialitatea despre operaţiile vedetelor dar a povestit că „prima vedetă care a venit la mine este Mihaela Rădulescu şi de ea mă leagă amintiri frumoase.”, a spus doctorul Constantin Stan, care s-a declarat un bun prieten al vedetei de televiziune.

În continuarea emisiunii Stan a mai povestit  „prefer ca o femeie să fie mobilată bine pe interior. Am comparat-o pe Andreea cu Grace Kelly. Am avut şansă în profesie şi în viaţa personală. Eu am lucrat cu doctorul care i-a făcut operaţii lui Michael Jackson – Steven Hoefflin şi a fost o şansă” , povesteşte doctorul.

Costantin Stan a mai spus că „Mihaela Rădulescu nu şi-a lucrat prea mult faţa, a făcut injecţii cu botox dar nu foarte multe. Nu şi-a lucrat nasul. Faţa ei arată şi mai bine cu trecerea timpului”.

În continuare doctorul a mai declarat că iubita lui, prezentatoarea Andreea Berecleanu nu-şi doreşte injecţii cu botox. „A făcut o singură dată şi nu i-au făcut bine. Nebunia în dragoste este atunci când eşti tânăr. Important este ce se întâmplă acum cu noi. Avem o relaţie la distanţă şi câteodată acea distanţă poate fi propice. Telefonul mobil îmi este util, ne dăm mesaje. Voi petrece de Crăciun cu fiica mea Andrea şi cu copii Andreei.„, a povestit doctorul Constantin Stan

Sursa: Click

Lăsați un comentariu

*