Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Sucevean prins cu un Audi burduşit cu ţigări de contrabandă

Vineri după-amiază,  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au oprit în trafic, pe raza localităţii Sadău, judeţul Suceava, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în România, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.

În maşină, pe bancheta din spate, lucrătorii noştri au observat mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autoturismului împreună cu şoferul, la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma unui control amănunţit efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit 17 colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, de diferite mărci.

Conducătorul auto, Ştefan M. de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, a declarat că a găsit ţigările într-o pădure şi că urma să le vândă unei persoane pe care nu o cunoaşte.

În urma inventarierii celor 17 colete din maşină, s-a constatat că acestea conţin 8.500 pachete ţigări, mărcile Fest şi Viceroy, în valoare 85.000 de lei.

Drept urmare, bărbatul este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru  săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, autoturismul, marca Audi A6, în valoare de 9.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Lăsați un comentariu

*