Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Spitalul groazei! Un pacient a vrut să se spânzure, altul a sărit la bătaie, iar un al treilea amenința că-și dă foc

Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani a fost, joi seara, scena unui film de groază, după ce a fost asaltat de trei bărbați cu probleme psihice. Mircea Lăzăroaia în vârstă de 60 de ani din Pașcani fiind sub influența băuturilor alcoolice, prezentând etilism acut și având grave probleme psihice s-a lovit de mai multe ori cu capul de soba din casă, suferind un traumatism la cap. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal în Compartimentul de Primiri Urgențe unde a terorizat personalul medical. A fost lăsat singur câteva clipe, iar el s-a spânzurat cu șireturile de la pantofi. După ce a fost salvat, a luat un perfuzor dintr-un sertar și a încercat din nou să se spânzure.

Pacientul a fost cu greu calmat de medici, iar după puțin timp un alt pășcănean a ajuns în unitatea sanitară, acesta fiind adus încătușat de agenții Poliției Locale.

Constantin Sălceanu în vârstă de 27 de ani era sub influența băuturilor alcoolice, însă are și probleme psihice. Tânărul a făcut scandal acasă, s-a trântit pe jos, suferind un traumatism la cap. Când a ajuns la spital prezenta agitație psihomotorie și a spus medicilor că vrea să moară până dimineață.

Tot aseară, alt bărbat cu probleme psihice a ajuns cu ambulanța la unitatea sanitară. Alexandru Ioan în vârstă de 43 de ani din Todirești aflându-se în psihoză etanolică, suferind de afecțiuni psihice a stropit lucrurile din casă cu benzină amenințând că dă foc. A fost oprit la timp de membrii familiei care au sunat la 112.

Toți trei au fost duși la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola Iași, însoțiți de polițiști de la Poliția Locală.  Pacienţii sunt în evidenţele medicale de mai mult timp, ei având mai multe internări la spitalul Socola.

Sursa: newspascani.com

Lăsați un comentariu

*