Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Inuman! Femeie bătută cu ciocanul de concubin, la Vaslui

Caz şocant în localitatea vasluiană Duda Epureni. O tânără  de 27 de ani a ajuns la spital în stare extrem de gravă după ce a fost bătută de concubin cu ciocanul. Ea a fost transportată de urgenţă, duminică, la Spitalul din Huşi.

Pacienta a ajuns într-o stare extrem de gravă. Practic, trupul i-a fost zdrobit cu ciocanul, la nivelul toracelui, în principal. A fost nevoie de o intervenţie chirurgicală, care a decurs bine. Să sperăm că nu vor apărea complicaţii. Ea este victima unei agresiuni, din câte a spus, concubinul său fiind cel care a bătut-o. Este aproape de necrezut că un om poate lovi aşa pe cineva, fără a suporta consecinţa faptelor sale. Cu un ciocan a fost lovită„, a declarat medicul Nelu Tătaru.

Medicii o cunosc deja foarte bine pe tânără.  În ultimii ani, Liliana, 27 de ani, a ajuns de mai multe ori la spitalul din Huşi, bătută cu cruzime. Ultima dată s-a petrecut în luna iulie, când aceasta, gravidă în şapte luni, a ajuns la spital, cu lovituri pe tot corpul, dar şi cu un traumatism maxilo-facial, după ce a fost lovită cu o coadă de topor. Cadrele medicale povestesc că atunci, deşi se afla într-o stare foarte gravă, după ce şi-a mai revenit, aceasta a fugit din spital, culmea, tot la agresor. Se pare că bărbatul este foarte gelos şi devine deseori violent.

Lăsați un comentariu

*