Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

FOTO! Gestul extrem la care a recurs un vasluian supărat pe poliţişti

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Bârlad  s-a căţărat, duminică, pe un schelet metalic şi a ameninţat că se aruncă în gol. Acesta susţine că pe data de 12 decembrie a.c. a fost snopit în bătaie de poliţişti în timp ce era cercetat pentru comiterea unor infracţiuni de furt şi că apoi a fost aruncat pe câmp.

Am fost bătut şi aruncat pe câmp ca un gunoi. Medicii de la spital m-au trimis acasă deşi se vede clar că am o coastă ruptă. Bătaie de joc! Dacă nu vine comandantul Poliţiei Bârlad, mă arunc!”, striga de la înălţime Gheorghe Adrian Obreja (poreclit “Mavriche”). În timpul negocierilor cu poliţiştii a fost “reprezentat” de Sergiu Batistă, un alt personaj dubios care se plângea în urmă cu ceva timp că poliţiştii îi ştirbesc din imaginea de om cinstit şi gospodar. După aproximativ două ore, “Mavriche” a coborât şi a fost preluat de o ambulanţă.

“În legătură cu aceeaşi persoană pe data de 12 decembrie a.c. s-a primit un apel pe numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni. I s-a recomandat să depună plângere la Poliţie şi să îşi scoată certificat medico-legal. Bărbatul a fost chemat la sediul Poliţiei Municipiului Bârlad pentru a da anumite lămuriri cu privire la cercetările care se efectuează în mai multe dosare penale (furturi din locuinţe n.r.)”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

 

Lăsați un comentariu

*