Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Încredibil! Elev chinez bătut, violat şi şantajat de trei tineri din Bacău

Caz cutremurător la Bacău. Un elev de 17 ani de naţionalitate chineză a trecut prin clipe cumplite din cauza a trei tineri din Bacău de 14, 15 şi respectiv 17 ani. Totul s-a petrecut în noaptea de 26 octombrie, când Lin Paul S. a mers la o discotecă din comuna băcăuană Cleja împreună cu un prieten.

În drum spre casă, cei doi au fost urmăriţi de “Bebe” (17 ani), “Bursuc” (14 ani) și Valeriu Vlăduț I. (15 ani), care i-au luat la bătaie. Cei doi au reuşit să fugă la un moment dat de agresori după ce au încasat mai mulţi pumni şi picioare. Au alergat aproape un kilometru spre comuna Faraoani, dar agresorii i-au prins din urmă. Potrivit Ziarul de Bacău, după ce i-au lăsat laţi, agresorii l-au luat pe chinez şi l-au târât pe un câmp, unde l-au bătut din nou.  La un moment dat, “Bebe” , de 17 ani, i-a cerut lui Lin Paul să întrețină relații sexuale orale cu el, dar pentru că tânărul a refuzat a fost bătut cu cruzime din nou până când băiatul a acceptat să întrețină raport sexual oral și anal cu doi dintre atacatori.

Ca să scape de ei, chinezul s-a gândit să le dea cei 300 de lei pe care îi avea la el ca să îl lase în pace.  Ceea ce s-a şi întâmplat. Chinezului i-a fost ruşine să povestească prin ce a trecut spunând doar că a fost bătut. Pe 5 noiembrie, însă, cei trei tineri i-au cerut din nou 300 de lei. Tânărul nu avea banii necesari motiv pentru care a fost nevoit să le spună totul părinţilor, iar adolescenţii agresori au ajuns pe mâinile oamenilor legii recunscându-şi faptele.

Acum, doi dintre ei sunt cercetați pentru viol, lovire sau alte violențe, lipsire de libertate, iar cel de-al treilea pentru complicitate la aceste fapte, dat fiind că nu a intervenit sub nicio o formă să-i oprească pe cei doi atacatori sau să cheme pe cineva în ajutor.  “Bebe” și “Bursuc” au fost arestaţi pentru 10, respectiv 7 zile, iar în cazul lui Valeriu Vlăduț s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi țara. După expirarea acestor zile, mandatul a fost reţinut doar pentru “Bebe” considerat cel mai violent dintre băieţi.

Lăsați un comentariu

*