Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Tragedie! O femeie şi fiul său din judeţul Neamţ, împuşcaţi în Italia

Caz dramatic într-o familie din Gârcina, judeţul Neamţ. O femeie de 44 de ani, care muncea de 12 ani în Italia, a fost împuşcată împreună cu fiul său de 21 de ani de fiul femeii la care locuia. Elena Tudosă abia îşi chemase cei doi fii, unul de 21 de ani, iar celălalt de 18 ani, să petreacă cu ea sărbătorilor.

Sâmbătă dimineaţă, însă, fiul femeii la care locuia, Roberto Zanier, de 35 de ani, fost agent de pază, într-un moment de depresie, după ce a fost dat afară din serviciu şi avea probleme financiare, şi-a executat mama în somn cu arma din dotare pentru că aceasta refuza să vândă nişte proprietăţi pe care le deţinea, apoi a mers la nemţeancă şi s-a luat cu ea la ceartă pe motiv că nu ar fi plătit chiria. Degeaba a încercat femeia să îi explice că este cu plăţile la zi, italianul a scos pistolul şi a împuşcat-o mortal fără să stea pe gânduri, iar apoi a tras şi în fiul acesteia, Andrei, de 21 de ani. Băiatul a fost dus în comă la spital, iar actualul soţ al femeii, un bărbat din Focşani, a scăpat cu răni uşoare. Celălalt băiat al femeii, de 18 ani, a scăpat fără nicio zgârietură.

Potrivit cotidianului Corriere della sera,  totul s-a petrecut în Latina, iar după ce a săvârşit tragedia, italian a dat bir cu fugiţii. El a fost prins, însă, de poliţişti în Borgo Montello, şi a fost arestat.

Primarul comunei nemţene, Aurora Bălan, încearcă acum să strângă bani pentru a ajuta familia să repatrieze trupul nemţencei şi să o înmormânteze.

 

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Neamţ: Băiatul de 21 de ani, împuşcat în Italia, în moarte clinică | MoldovaNews.ro
  2. Băiatul de 21 de ani, împuşcat în Italia, în moarte clinică | NeamtNews.ro

Lăsați un comentariu

*