Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Incredibil! Şi-a prins concubina în pat cu tatăl său

Un ţăran din comuna vasluiană Deleni a avut parte de cea mai groaznică întâmplare pentru un bărbat: şi-a surprins partenera de viaţă în pat cu tatăl său. La 71 de ani, Dumitru Tirmican se pare că este tare verde, lucru care l-a enervat pe Neculai, feciorul de 41 de ani, încornorat de femeie. Supărat, omul a vrut să se răzbune – a pus mâna pe un cuţit şi s-a îndreptat spre bătrân ca să-l pedepsească. A vrut să-i taie organul plăcerilor, să vadă şi omul cum este să fii nefericit!
Filmul unor păcate mărturisite
Î
ntâmplarea s-a petrecut într-o seară de sâmbătă, când Neculai a prins de veste că partenera lui s-a închis în casă cu socrul. Bănuia el de mai demult cî între cei doi nu-i lucru curat, dar nu avea dovezi şi încă mai credea în cinstea femeii. Când a auzit că iar i-a pus coarne, a pus la cale o adevărată operaţiune de comando. A sărit gardul, a rupt uşa şi i-a găsit pe cei doi amorezi în pat. Înnebunit că a ajuns ruşinea oricărui bărbat, să fie înşelat de femeie cu propriul tată cu 30 de ani mai în vârstă, Neculai şi-a bătut consoarta crunt, apoi i-a scrijelit cu un cuţit penisul bătrânului.
Adriana, juna de 36 de ani care şi-a scos omul din minţi, a recunoscut că primea bani de la socrul ei, pentru „mici atenţii”, dar nimic sexual. Are şi explicaţii. „Mă duceam la magazin şi m-am întâlnit cu socrul meu, care m-a întrebat încotro merg. Supărată după o ceartă cu Neculai, i-am zis că mă duc unde văd cu ochii şi m-a chemat să dorm la el. Neculai a venit peste noi. Eu eram dezbrăcată. Cred că m-a dezbrăcat socrul în timp ce dormeam”, a povestit Adriana
Neculai s-a împăcat cu partenera lui încă de a doua zi. „Ştiam că au o relaţie. Am iertat-o de fiecare dată pentru că ţin la ea. Sunt în stare de orice pentru femeia asta! Acum m-am dus peste ei, i-am găsit în pielea goală, în pat. I-am bătut pe amândoi. Lui i-am smuls p……, de nervi. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar a meritat-o. Mi-a făcut mult rău în viata asta”, s-a văitat soţul înşelat.

„Ne-a bătut pe amândoi. Pe el l-a luat în brate şi l-a aruncat pe scări şi i-a smuls penisul. Nu trebuia să facă asta! Nu se întâmpla nimic între noi, nu avea niciun motiv. Noi doi ne-am împăcat, dar sper să îl ierte şi pe el, să nu se ducă la pușcărie” – Adriana, femeia necredincioasă .

 

Sursa: Evenimentul

 

Lăsați un comentariu

*