Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Bacău: Cutremurător! Şi-a aruncat fetiţa la tomberon

Caz cutremurător în comuna băcăuană Tamaşi. O femeie de 41 de ani este cercetată pentru pruncucidere după ce şi-a aruncat fetiţa nou-născută la tomberon. Totul a ieşit la iveală după ce femeia a mers la spital pentru că se simţea rău, iar medicii şi-au dat seama că băcăuanca născuse.

Bebeluşul a fost găsit, miercuri seară, la gunoi, iar medicii legişti au stabilit că s-a născut perfect sănătos şi era viu când l-a aruncat la tomberon. Femeia, Mihaela Spoială, nu a spus nimănui că este însărcinată şi şi-a ascuns sarcina cum a putut. Luni, ea a ajuns la spital pentru că se simţea rău, dar era în stare de ebrietate.

La început, băcăuanca le- a spus medicilor că a fost bătută de soţ şi a avortat, apoi a uitat ce a declarat, iar poliţiştilor le-a spus adevărul. Potrivit medicilor, femeia a născut în preajma Crăciunului. Culmea este că soţul acesteia nici măcar nu ştia că e însărcinată.El este în cârje după ce a suferit un accident, în toamnă, un copac căzând peste el. Femeia mai are cinci copii.
Acum, ea va trebui să dea socoteală în faţa legii pentru fapta sa.

Lăsați un comentariu

*