Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

 

FOTO Două microbuze s-au ciocnit la Câmpulung Moldovenesc! Trei persoane au murit, iar alte trei au fost rănite

accident campulung moldovenescTrei persoane au decedat, iar alte trei au fost rănite în urma unui grav accident rutier care s-a petrecut vineri, în jurul orei 13.30, pe DN 17, la intrarea în Câmpulung Moldovenesc dinspre Gura Humorului.

Două microbuze s-au ciocnit violent după ce unul dintre şoferi a efectuat o depăşire neregulamentară. Impactul a fost extrem de violent, rezultând şase victime din ambele vehicule. Maşina care a intrat în depăşirea neregulamentară, un VW LT, circula pe direcţia Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, în autovehicul aflându-se 3 fraţi din Gura Humorului, iar în cealaltă maşină, un VW Transporter, se aflau 3 bărbaţi din Mironu – Valea Moldovei.

Cei doi şoferi şi un pasager au decedat, iar din cei trei răniţi, doi sunt în stare gravă, unul urmând a fi transportat la un spital din Iaşi cu un elicopter SMURD. La faţa locului au intervenit numeroase echipaje de descarcerare.accident1 accident1 (1) accident1 (2) accident1 (3) accident1 (4) accident1 (5) accident1 (6) accident1 (7)

accident campulung moldovenesc3 accident campulung moldovenesc doi

Lăsați un comentariu

*