Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Neamţ: Reţinuţi după ce au tâlhărit un bărbat în propria locuinţă

Un bărbat de 46 de ani din comuna Bârgăoani a apelat la ajutorul poliţiştilor după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost agresat de două persoane în locuinţa sa.
Poliţiştii au început verificările şi au constatat că pe fondul consumului de alcool, Lucian Z., de 29 ani, din Piatra Neamț şi Florin M. de 37 ani, din Bîrgăoani, au pătruns în locuinţa lui  Vasile F., l-au lovit cu mânerul unui cuţit de bucătărie, precum şi cu pumnii, iar Florin M. i-a sustras din buzunarul unei haine de pe cuier, o pungă în care avea suma de 1870 lei.infractor-retinut-de-politie

În urma cercetărilor, a fost identificat și depistat suspectul Florin M., de la care a fost recuperată suma de 1490 lei și predată părți vătămate.  El a fost reţinut pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore.
În urma investigaţiilor efectuate, luni,  suspectul  Lucian Z. a fost depistat pe raza municipiului Piatra Neamț. Cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și violare de domiciliu.

 

Lăsați un comentariu

*