Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Patru tineri din Vaslui au furat din sediile mai multor societăţi comerciale

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Bârlad au reușit identificarea și reținerea lui Alin M., de 16 ani, din municipiul Bârlad. Acesta, împreună cu alți 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, din aceeași localitate, sunt principalii suspecți în comiterea a 10 infracțiuni de furt calificat și a 2 tentative la infracțiunea de furt calificat, în perioada iulie 2013-ianuarie 2014.

Cei în cauză au pătruns prin efracție în sediile a 6 societăți comerciale de pe raza municipiului Bârlad, reușind să sustragă țigări, băuturi alcoolice și diverse sume de bani din 4 dintre acestea.politie-accident-300x198

De asemenea, Alin M. împreună cu ceilalți tineri, au sustras bani din 6 dozatoare de lapte amplasate pe străzile din municipiul Bârlad.

Marţi, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore pe Alin M. și l-au prezentat miercuri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de arestare preventivă. Față de suspect, s-a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate. De asemenea, și ceilalți 3 suspecți sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentative la infracțiunea de furt calificat.

 

Lăsați un comentariu

*