Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

 

Suceava: FOTO! Vila patronului pensiunii Bogdaneasa distrusă într-un incendiu

incendiu 8

Incendiu de proporții la vila proprietarului pensiunii Bogdăneasa, Anca Boca  din Gura Humorului. Din primele ale pompierilor  incendiul a izbucnit  de la centrala  locuinţei, după care s-a extins la acoperiş.

Casa de locuit și anexele proprietarului pensiunii Bogdăneasa din Gura Humorului au fost cuprinse duminică dimineață de un puternic incendiu. La faţa locului au intervenit pompieri de la Garda de Intervenţie Gura Humorului şi de la Detaşamentele Suceava, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc.

Plutonierul adjutant Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, a descris intervenţia extrem de dificilă. S -a intervinit  cu sursă de apă aflată de la o distanţă de 3 kilometri, adusă cu autospecialele care intervin apoi, la faţa locului. La primele ore ale intervenţiei pompierii militari au lucrat la o temperatură de -15 grade Celsius. Duminică, la ora 10.00, pompierii încă interveneau la faţa locului, focul fiind localizat, însă nu stins în totalitate. Primul etaj al vilei şi acoperişul casei din lemn au fost distruse în totalitate. Nu au fost victime omenești întrucât familia se afla în pensiunea situată peste drum de casa de locuit.

 

 

 

Lăsați un comentariu

*