Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Zeci de utilaje acţionează la Iaşi. Niciun drum închis!

drumuri-cu-zapadaÎn momentul de față, drumurile din județul Iași sunt practicabile, în condiții de iarnă.
Pe drumurile județene, autoritățile locale au scose 57 de utilaje care asigură buna circulație. Nu există nici un drum blocat. Șoferii sunt totuși atenționați să fie echipați pentru că se circulă în condiții de iarnă.
Drumurile naționale de pe raza județului sunt și ele practicabile, având asfalt negru, dar și zăpadă frământată de 10 cm.
Recomandarea autorităților pentru șoferii care au drum spre București este să ocolească DN2, pentru că este blocat la km 52, Buzăul fiind închis. Ca rută ocolitoare se recomandă DN11: Bacău-Onești-Brașov-Ploiești și apoi pe DN1. În același timp este închis DN24B: Bârlad-Cuca-Galați, ruta alternativă fiind DN25: Tecuci-Galați, dar circulația este îngreunată din cauza zăpezii, șoferii fiind sfătuiți să apeleze la această rută doar dacă au vreo urgență.
Înainte să plece la drum, șoferii sunt sfătuiți să sune la Centrele Infotrafic pentru detalii privind circulația pe raza județului Iași: 0332/411.845 pentru drumurile județene și 0232/213.168 pentru cele naționale.

Lăsați un comentariu

*