Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Vaslui: Liderul celei mai mari reţele de trafic de droguri a fost eliberat!

Tribunalul-Vaslui-300x199Şeful celei mai mari reţele de trafic de droguri, Marius Buga, a fost eliberat sub control judiciar de magistraţii vasluieni.

Nu doar Marius Buga a reuşit să convingă instanţa să îl elibereze, ci şi ceilalţi implicaţi în dosarul de trafic de droguri, respectiv Cătălin Moraru şi Marius Costan. Preotul Gabriel Bucică şi-a recunoscut fapta în speranţa că va primi o pedeapsă cu suspendare, dar a fost trimis după gratii.

Potrivit decizie magistraţilor, cei trei nu vor avea voie să părăsească Vasluiul şi nici să îşi schimbe locuinţele de domicliu fără acordul inastanţei. De asemenea, le este interzis să folosească vreun fel de armă şi sunt obligaţi să se prezinte la organele de anchetă ori de câte ori sunt chemaţi. În plus, cei trei nu au voie să se apropie de niciuna din persoanele implicate în cauză.

Interlopul Marius Buga, dar şi fosta sa iubită Inga Pascal, şi alte trei persoane au fost arestaţi la începutul lunii februarie a anului trecut. Fosta iubită a lui Buga Inga Pascal, dar şi Sergiu Daniel Ştirbu şi  Simona Tofănel au primit închisoare cu suspendare.

Potrivit rechizitoriului procurorilor DIICOT, aceştia vindeau droguri ascunse în cărţi, iar totul a ieşit la iveală în urma unei plângeri a unui profesor al cărui fiu ajunsese în mâinile traficanţilor.

Lăsați un comentariu

*