Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

 

Vremea închide şcoli! Miercuri, cursurile sunt suspendate în mai multe unităţi de învăţământ din Moldova

elevi copii scoliDin cauza condiţiilor meteorologice, autorităţile au decis suspendarea cursurilor, miercuri, în mai toate judeţele Moldovei.
Potrivit inspectorului şcolar geneal al Inspectoratului Judeţean Şcolar Bacău, miercuri toate cursurile la şcolile din municipiu şi judeţ au fost suspendate, astfel că elevii vor reveni la ore abia joi.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Iaşi a anunţat că la Iaşi se vor face cursuri doar în şcolile din municipiu, în judeţ acestea au fost suspendate până joi.
Inspectoratul Judeţean Şcolar Vaslui a decis suspendarea cursurilor, miercuri, în toate şcolile din mediul rural. Cei care vor veni la şcoală sunt doar din mediul urban. Evident, cei care fac naveta nu vor putea ajunge la şcoală, dar autorităţile au luat în calcul această problemă.
Nu vor scăpa, miercuri, de şcoală elevii din Suceava. Atât cei din mediul rural, cât şi cei din urban vor merge la cursuri.
Şi nici elevii din Neamţ nu vor intra în vacanţă forţată. Miercuri, aceştia vor merge la cursuri, cu toţii, după program normal.
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani a anunţat, marţi, că învăţământul va fi întrerupt, miercuri, în două licee din judeţul Botoşani. Este vorba de Liceul Demostene Botez din Truşeşti şi Liceul Ştefan Luchian din Ştefăneşti.

Lăsați un comentariu

*