Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Un director de la Botoşani a ajuns la Urgenţe

eugen-turcanu-la-upu-botosani-300x225Directorul Direcţiei Servicii Publicie Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, a ajuns la urgenţe, vineri dimineaţă, în momentul în care trebuia să facă un denunţ cu privire la nişte achiziţii publice trucate făcute de conducerea Primăriei.

Eugen Ţurcanu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe cu simtome de viroze respiratorii şi febră, acesta fiind consultat de cadrele medicale ce i-au administrat mai multe medicamente specifice. Ulterior a fost trimis la medicul de familie pentru concediu medical.

” Nu mă simţeam bine şi am ajuns aici. Mi-au administrat calmante şi m-au trimis la medicul de familie. Nu renunţa la demersul meu şi în această după-amiază(vineri), în funcţie de cum mă voi simţi voi face acele dezvăluiri”, a declarat Eugen Ţurcanu.

Acesta a avut în ultimile zile mai multe contre cu executivul primăriei, totul pornind de la proiectul nocturnei stadionului municipal. Primarul Ovidiu Portariuc, i-a solicitat public demisia, iar în replică director DSPSA a solicitat public demisia viceprimarului Cosmin Andrei.

Lăsați un comentariu

*