Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Bebeluş de cinci luni mort din neglijenţa părinţilor

copil otravitUn bebeluş de numai  cinci luni a murit, luni, din cauza unei răceli puternice netratate. Părinţii, dintr-o localitate din Iaşi, l-au lăsat două săptămâni să se chinuie, iar abia apoi tatăl a sunat la 112.  Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salvat viaţa bebeluşului.
Acesta este cel de-al treilea copil al celor doi părinţi care a murit din cauza răcelii, unul la o lună şi jumătate, iar celălalt la două luni.

Atât Ilie Ungureanu, tatăl copiilor, cât şi mama lor, Florentina Corjan, amândoi din Costuleni, sunt cunoscut ca fiind consumatori de alcool. Familia are o situaţie materială precară, motiv pentru care, pe băiatul cel mai mare, de 15 ani, l-au trimis la muncă la o stână din Olt.

„Urmează să vedem şi dacă părinţii pot sau nu să fie decăzuţi din drepturi,” a declarat Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi.

Astfel că, în cursul serii, copiii familiei au fost preluaţi de Protecţia Copilului şi au fost internaţi într-un centru de zi.

 

Bebeluşul mort va fi îngropat de vecinii familiei.

Lăsați un comentariu

*