Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

 

Iaşi: Studenţii pot câştiga un premiu de 5.000 de euro. Vezi cum!

studentiStudenţii ieşeni pot câştiga un premiu de 5.000 de euro în cadrul unei competiţii internaţionale organizată de compania de electronice Electrolux, Design Lab.

Cei care se pot înscrie în concurs sunt studenţii de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ şi de la Universitatea de Arte „George Enescu“, de la specializările de Design, Construcţii sau Arhitectură.

Tot ce trebuie să facă studenţii este să se gândească la un model de „casă sănătoasă”. Cel mai bun model va fi răsplătit cu un stagiu plătit la sediul de design al firmei pentru şase luni de zile şi o bursă de 5.000 de euro. Locul al doilea va primi 3.000 de euro, iar locul al treilea 2.000 de euro.

„Cum putem să ne bucurăm în viitor de un mediu sănătos, cum să trăim într-o atmosferă plăcută şi cum să avem grijă de noi înşine şi de ce din jurul nostru într-un mod care este creativ, sustenabil şi fără efort?“. Acestea sun întrebările lansate de către organizatori pentru studenţi.

Potrivit organizatorilor,  ompetiţia se va desfăşura pe trei paliere: „bucuria de a găti“, „atenţia la materiale“ şi „purificarea aerului“.

 

Înscrierile în concurs se fac de pe 1 martie şi până pe 6 aprilie.

Lăsați un comentariu

*