Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

 

Percheziţii în judeţul Suceava! Doi tineri duşi la audieri

perchezitii2Patru percheziţii au avut loc, marţi, în comuna suceveană Suceviţa. Un număr de 25 de poliţişti au descins în patru locaţii după scandalul provocat de doi tineri într-un bar din judeţul Suceava, când au bătut doi agenţi de pază.

În urma percheziţiilor au fost identificaţi cei doi tineri, respectiv Cosmin B. de 24 de ani şi Silviu B. de 25 de ani, care au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi. În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe bunuri şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

Faţă de Cosmin B. a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore iar Silviu B. este audiat urmând a fi dispuse măsuri procedurale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi şi tragerii la răspundere penală.

like-facebookDescinderile au avut loc după ce sâmbătă cei doi tineri au făcut scandal într-un bar din comuna Marginea şi au distrus bunuri de aproape 500 de lei.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei, în bar se aflau mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice, iar la un moment dat, aceștia au provocat scandal, timp în care gestionarul  localului, a solicitat sprijinul firmei de pază, pentru aplanarea conflictului.

În momentul sosirii echipei de intervenție, persoanele care au provocat scandalul au părăsit localul, iar  cei doi agenți de pază, au intrat pentru a discuta cu barmanul despre cele întâmplate.

În timp ce aceștia discutau, în local, au intrat mai multe persoane necunoscute care i-au lovit pe cei doi agenți de pază, după care au părăsit localul.

De asemenea autoturismul de intervenție aparținând  firmei de pază, a fost lovit cu corpuri contondente în luneta geamului,  distrugând-o.

Unul dintre agenţii de pază a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordare de îngrijiri medicale.

Lăsați un comentariu

*