Miercuri 21 Octombrie 2020, Actualizat acum 294 zile 12:00 am

 

Spitalul în care în fiecare zi moare câte un om

bolnavi de diabetMedicii de la Spitalul Judeţean Botoşani trag un semnal de alarmă: în fiecare zi este înregistrat câte un deces la spital. Recordul, susţine medicul Mihaela Miler, directorul medical al spitalului, îl deţin secţiile Medicală şi Neurologie, după care Oncologie.

Decesele se înregistrează în rândul persoanelor cu vârste de peste 65-70 de ani, aduse la spital în faze terminale, atunci când medicii nu mai au cum să intervină.

Cadrele medicale spun că mulţi bolnavi îşi ignoră sănătatea şi ajung la spital în momentul când nu se mai poate face nimic.

like-facebookPe secţia I Medicală, dimineaţă la raport, se constată un deces pe zi. Sunt cazuri terminale, aduse în ultimul stadiu de boală sau boli cronice care ajung în stadiul final“, a spus Mihaela Miler.

Potrivit unei situaţii prezentate de Spitalul Judeţean, anul trecut au fost înregistrate 653 de decese, din care 125 pe secţia Neurologie, 105 pe Medicală I, 104 pe Oncologie, 64 de decese pe Cardio, pe celelalte secţii fiind înregistrate mai puţine decese.

De la începutul acestui an şi până pe 13 februarie, au fost înregistrate 89 de decese.

Lăsați un comentariu

*