Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Dispăruţi fără urmă! Copii din judeţele Moldovei căutaţi de Poliţie

În fiecare an, tot mai mulţi copii dispar de la domiciliu şi sunt căutaţi de familii, dar şi de autorităţi. Sunt cazuri fericite când minorii sunt descoperiţi, dar mulţi dintre aceştia sunt de negăsit.
like-facebookÎn total, în România, dispar în fiecare an, în medie, 3.000 de copii.
Psihologii spun că de cele mai multe ori copiii provin din familii nefavorizate, iar majoritatea vor să atragă atenţia asupra lor.
Iată copiii din judeţele Moldovei care sunt căutaţi de Poliţie, dar autorităţile nu au dat de urma lor:

Denisa Mihaela Pintilie are 13 ani şi este din Piatra Neamţ.  A plecat de acasă anul acesta, pe 8 ianuarie şi nu a mai revenit. Ea se afla în plasament din anul 2002.

Un alt caz este cel al Andreei Mihaela Răileanu, de 15 ani, din Iaşi, care a plecat la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut din centrul de primire Iaşi şi de atunci nu a mai fost găsită.

Andreea Arhip, de 12 ani, din Târgu Neamţ, dar născută în Germania, a dispărut din Buhuşi încă din decembrie 2006.Nimeni nu mai ştie de atunci de ea.

Vasile Gheorghiu, de doar 13 ani, din Ceahlău, judeţul Suceava, a dispărut de la domiciliu în aprilie 2006. Autorităţile iau în calcul şi faptul că acesta ar fi căzut în apă, deoarece se juca pe malul Bistriţei alături de alţi copii.

Lăsați un comentariu

*