Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Botoşani: Tânăr mort într-un incendiu

arsÎn bărbat de 35 de ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa situată în oraşul Săveni. Potrivit pompierilor, incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin inainte de miezul noptii.
Persoana care a facut apelul a precizat faptul ca un fum dens iese din locuinta si ca proprietarul, in varsta de 35 de ani, nu raspunde. like-facebookLa locul indicat, s-a deplasat un echipaj  din cadrul Garzii de Interventie Saveni, cu o autospeciala cu apa si spuma. La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta in interiorul casei.
Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a reuşit să iasă din locuinta, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Tanarul a fost descoperit decedat pe patul din camera unde a izbucnit incendiul.
In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit ca salteaua patului pe care dormea barbatul si care era amplasat langa soba incinsa, s-a aprins.

Lăsați un comentariu

*