Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Fost boxer arestat pentru contrabandă cu ţigări, pus în libertate

Ciprian-Ciocan-a-inceput-antrenamentele-4Fostul boxer Ciprian Ciocan, arestat preventiv pentru aproape nouă luni pentru contrabandă cu ţigări,  a fost pus in libertate de magistraţii Tribunalului Bacău.

Judecătorii au înlocuit arestul preventiv cu măsura controlului judiciar. Ciocan este obligat să se prezinte regulat la Poliţie şi să nu ia legătura cu alte părţi din dosar.

El este acuzat că ar fi fost liderul unei grupări specializate în activități de contrabandă cu țigări, că a depozitat și comercializat țigări provenite din Republica Moldova.

like-facebook „Nu m-am ocupat cu așa ceva și nu am fost liderul unei grupări infracționale. Există adeverințe de antrepozit fiscal. Sunt victima unor funcționari publici și vreau să chem și televiziunile pentru că pot proba acest lucru. Dacă dădeam drumul la fabrica de țigări nu se mai puteau vinde țigări la negru. Le stăteam în coastă celor care susțin piața neagră și aceștia sunt funcționari publici. Am fost campion european la box. Pobabil că era nevoie de un nume greu,  eu eram cunoscut de toată lumea , așa îmi explic de ce am fost agățat în acest dosar. Și cumnatul meu, Gălățanu, și el inculpat în dosar, s-a folosit de numele meu. Așa îmi explic și declarația altor persoane care fac referire la mine”, le-a spus Ciocan judecătorilor.

Decizia a fost dată marţi, iar procurorii nu au contestat-o.

Lăsați un comentariu

*