Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Suceava: Accident provocat de o şoferiţă beată criţă

accident genericO şoferiţă de 29 de ani, beată criţă, a provocat un accident rutier, vineri seară, pe raza satului sucevean Dărmăneşti.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că o tânără de 29 ani, din comuna suceveană Şcheia, în timp ce conducea autoturismul pe D.J 209D, pe raza satului Dărmăneşti, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o tânără de 18 ani, din comuna Botoşana, ducând la avarierea ambelor autoturisme.

like-facebookÎn urma testării cu aparatul etilotest a conducătoarelor auto, rezultatul a fost negativ pentru tânăra de 18 ani şi de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătoarea auto vinovată de producerea accidentului, care a fost condusă la spital, unde i s-au recoltat  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar ambele autoturisme au fost puternic avariate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau alte substanţe”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Suceava.

Lăsați un comentariu

*