Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

O tânără a murit într-un accident la Botoşani

accident-baisa-botosani2-300x199O tânără, de 24 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut, miercuri, pe drumul Botoşani-Suceava. Alina Ghidiu se afla pe scaunul din dreapta al unui Opel Corsa,înmatriculat în Mureş, ce se îndrepta dispre Botoşani spre Suceava, iar şoferul, Ioan Teofil Rad, de 27 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga în zona intersecţiei drumului naţional cu drumul judeţean spre Corni.

like-facebookAutoturismul a intrat într-o Skoda Octavia, înamtriculată în Suceava, impactul fiind violent, Opelul fiind lovit în partea dreaptă. Pasagera din Opel a rămas încarcerată în maşină, însă intervenţia cadrelor mediale a fost în zadar.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII!!

Prietenul ei aflat la volan a suferit mai multe traumatisme fiind transportat, alături de două persoane din Skoda la spital.

Cei doi tineri din Maramureş au venit în vizită la nişte rude din Botoşani şi miercuri se întorceau spre casă. Din primele concluzii ale anchetei, şoferul din Opel s-ar face vinovat de producerea accidetului pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Lăsați un comentariu

*