Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Ţeapă pe piaţa auto. Un director liberal a cumpărat o maşină furată din Italia

Audi-All-Road-300x225Un director, membru al Partidului Naţional Liberal, a fost înşelat la cumpărarea unei maşini. El a plătit un Audi All Road, însă când a făcut demersurile pentru înmatriculare a aflat că maşina a fost furată din Italia.

Directorul adjunct al societăţii comerciale Eco- Sal Botoşani, Viorel Coman, a cumpărat, în 2011 autoturismul de la o persoană fizică din Botoşani. Preţul cerut pe maşină a fost de 9.000 de euro, însă Coman a apucat să plătească doar 6.500 de euro.

like-facebookDupă ce a dat prima tranşă de bani şi a luat maşina, Coman a mers la Registrul Auto Român (RAR), unde a obţinut certificatul de autentificare a autoturismului.

La scurt timp, la înmatricularea maşinii, funcţionarii Serviciul Public Comunitar Regim permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor au constatat că autoturismul a fost furat din Italia, fiind dată în urmărire internaţională din 2008.

Coman a făcut plângere penală împotriva vânzătorului, Florin Merticariu, însă a dat şi în judecată RAR-ul, pentru eroarea apărută în momentul verificării maşinii.

„Documentul RAR-ului în original îmi arată că maşina nu este furată. Maşina era luată în leasing din Italia şi a fost dată în urmărite. Eu am luat ţeapă, iar de trei ani merg pe jos”, a spus Coman.

Maşina a fost indisponibilizată de Poliţie, iar ancheta nu a fost încă finalizată.

 

Lăsați un comentariu

*