Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

L-a sechestrat şi bătut pe presupusul amant al soţiei şi a fost aproape să ajungă la puşcărie

politie accident de orice fel (6)Rădăuţeanul care acum câteva luni a fost în centrul unui scandal amoros a scăpat de puşcărie. Marian Ureche, de 50 de ani, a fost arestat şi trimis în judecată pentru că l-a sechestrat şi bătut pe presupusul amant al soţiei sale, mai tânără decât el cu 31 de ani. Curtea de Apel Suceava a decis ieri că Marian Ureche îşi poate ispăşi pedeapsa în libertate, motiv pentru care condamnarea a fost de 2 ani de închisoare cu suspendare, scrie Monitorul de Suceava. Anterior, Judecătoria Rădăuţi îl condamnase tot cu suspendare, dar la o pedeapsă de 3 ani. Pentru Marian Ureche, termenul de încercare stabilit de judecători este de 4 ani, perioadă în care dacă va comite alte fapte penale actuala condamnare cu suspendare va deveni una efectivă, în închisoare.

Potrivit rechizitoriului, într-o seară de sâmbătă spre duminică, Marian Ureche l-a urmărit pe un tânăr de 19 ani, Iulian Gabriel Judiuc, la ieşirea dintr-un bloc şi, sub ameninţarea cuţitului, l-a dus în apartamentul său. Aici, tânărul în vârstă de 19 ani a fost legat cu un lanţ şi lovit de mai multe ori cu o bucată din lemn.

Totul ar fi plecat de la gelozie, după ce soţia agresorului, o tânără de 19 ani, a plecat  de la domiciliul conjugal şi s-a mutat în locuinţa tânărului în vârstă de 19 ani.

Din locuinţa bărbatului poliţiştii au ridicat o bucată de lanţ de circa doi metri şi un cuţit, acestea fiind probe în dosar.

Lăsați un comentariu

*