Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Iaşi: Condamnat la închisoare pe viaţă după ce a omorât un copil în bătaie

condamnat instantaUn bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă de magistraţii Tribunalului Iaşi. Şi asta după ce în iulie 2013 l-a ucis în bătaie pe copilul de cinci ani al concubinei sale. De altfel, potrivit anchetatorilor, bărbatul îi agresa frecvent pe băiat şi pe fratele acestuia, în vârstă de 7 ani.

Ionel Totoi a fost arestat în august 2013, după ce, pe fondul consumului de alcool, l-a lovit cu picioarele pe băiatul de cinci ani al concubinei sale, Elena Perju. Culmea este că mama a fost de faţă la toată această monstruozitate, dar nu a intervenit pentru a-şi salva copilul.

like-facebookTotoi abia fusese eliberat din Penitenciar după ce a fost închis pentru tâlhărie şi fusese eliberat condiţionat.

Potrivit procurorilor, copiii erau malnutriţi. În plus, femeia nici nu a mers la înmormântarea fiului ei de cinci ani, ucis în bătaie de concubinul său. Ea a fost condamnată de Tribunalul Iaşi la cinci ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului.

Lăsați un comentariu

*