Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Incredibil! O adolescentă fura plăcuţele de înmatriculare de la maşini, apoi le cerea proprietarilor bani să le înapoieze

politie accident de orice fel (5)O adolescentă de 19 ani este cercetată de poliţişti după ce în zilele de 22, respectiv 24 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie au fost sesizaţi de 4 bărbaţi, cu privire la faptul c ă le-au fost sustrase prin demontare sau smulgere plăcuţele cu numerele de înmatriculare de la autoturisme.

like-facebookÎn urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana bănuită de aceste furturi, Alexandrina G., de 19 ani, stabilindu-se faptul că aceasta, după comiterea furturilor, contacta persoanele vătămate şi le solicita o sumă de bani pentru returnarea bunurilor.

În urma probatoriului administrat, au fost recuperate bunurile sustrase şi s-a stabilit faptul că tânăra ar fi sustras plăcuţele cu numerele de înmatriculare de la alte două autoturisme. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, iar la finalizarea acestora dosarul va fi înaintat unităţii de parchet competente, cu propuneri legale.

Lăsați un comentariu

*