Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Percheziţii: Nouă locuinţe şi patru maşini, răscolite de Poliţie

perchezitii2Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au efectuat vineri, 14 martie a.c., 13 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări; au fost identificate şi ridicate peste 1.500 pachete de ţigări.

Vineri, în vederea descoperirii şi strângerii unor probe în două cauze penale având ca obiect comiterea infracțiunii de ”colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, prevăzută  și pedepsită de art. 270, alin. 3 din Legea nr. 86/2006 modificată prin OUG 54/2010, poliţiştii din cadrul I.P.J Botoşani – Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea procurorului de caz, au pus în executare nouă mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de percheziţie a unor autovehicule.

like facebookCele nouă percheziţii domiciliare au fost efectuate simultan la patru imobile din comunele  Cristeşti şi Curteşti şi cinci imobile din municipiul Botoşani, ocazie cu care a fost identificată şi ridicată în vederea continuării cercetărilor, cantitatea totală de 30.200 ţigarete (1.510 pachete) de diferite mărci, de provenineţă Republica Moldova.

Lăsați un comentariu

*