Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Percheziţii la Neamţ, la traficanţi de droguri! Un tânăr a fost prins când vindea canabis

perchezitiiPercheziţii în locuinţele a patru tineri din judeţul Neamţ. Procurorii DIICOT au descins în locuinţele acestora, fiind suspectaţi că ar fi introdus ilegal în ţară cannabis, pentru consum şi comercializare. Au fost ridicate mai multe grame de haşiş şi bani care ar proveni din traficul de droguri.

Miercuri, poliţiştii şi procurorii nemţeni au prins în flagrant un tânăr, de 30 de ani, în municipiul Piatra Neamţ, asupra lui fiind găsite 200 de grame de cannabis, destinată comercializării. Tot miercuri au fost efectuate 4 percheziţii în judeţ, la persoane bănuite de trafic de droguri.

like-facebookDin cercetări a reieşit faptul că, patru tineri, cu vârste cuprinse între 24 şi 30 de ani, ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc. Aceştia ar fi introdus în ţară 400 de grame de cannabis, pe care le-ar fi comercializat la diverşi consumatori, pe raza judeţului Neamţ.

În urma percheziţiilor, la una dintre locuinţe au fost găsite aproximativ 10 grame de rezină de cannabis (haşiş) şi sumele de 2.500 de lei şi 50 de euro, bani proveniţi din activitatea infracţională.

Cei patru tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: NeamtNews

 

 

Lăsați un comentariu

*