Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Un copil din Bârlad a uimit, cu vocea sa, juriul de la Next Star

mihai postolacheUn copil de numai 11 ani din Bârlad, care locuieşte cu mama sa adoptivă într-o garsonieră, a demonstrat, joi, la Next Star, de la Antena 1, toate problemele pot fi uitate dacă faci ceea ce îţi place. Mihai Postolache are probleme de vedere şi din acest motiv este nevoit să poarte ochelari. Acest lucru îi face pe colegii de şcoală să fie răutăcioşi cu el, dar copilul încearcă să treacă peste vorbele lor urâte.

VEZI AICI VIDEO!!!

 

Mama lui Mihai spune că el a început să-și piardă încrederea în sine din cauza copiilor care fac glume pe seama faptului că poartă ochelari. Tocmai de aceea, membrii juriului i-au arătat că îi sunt alături, iar Connect-R i-a mărturisit că va deveni și el ochelarist.

Povestea lui de viață este impresionantă. Băiatul a fost abandonat în spital, după naștere, dar a avut norocul să fie adoptat de doi oameni inimoși. Când avea trei luni, a fost salvat de cea care îi este acum mamă și pentru care spune că și-ar da viața.

La ”Next Star”, Mihai a interpretat o piesă plină de sensibilitate, „How am I supposed to live without you”, hitul lui Michael Bolton, care i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului. Bârlădeanu nu a trecut mai departe, dar momentul său a fost apreciat foarte mult.

Lăsați un comentariu

*