Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

FOTO! Incendiu la un bloc de locuinţe! 50 de persoane evacuate

incendiu la bloc (12)Un incendiu de proporţii a avut loc, duminică dimineaţă, la un bloc de locuinţe din oraşul sucevean Broşteni. Şapte autospeciale, 25 de pompieri militari şi 21 de voluntari au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Forţelor de intervenţie li s-a alăturat Grupa operativă a inspectoratului pentru situaţii de urgenţă, cu inspectorul şef, generalul de brigadă Ion Burlui, care a preluat comanda operaţiunilor de localizare şi lichidare a flăcărilor.

VEZI AICI GALERIE FOTO!!!

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil. O femeie în vârstă de 45 de ani s-a intoxicat cu fum şi, după ce i s-a acordat primul ajutor medical, a fost transportată cu o ambulanţă S.A.J. la spitalul din Broşteni. De asemenea, un tânăr în vârstă de 23 de ani a suferit o plagă superficială la o mână şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Incendiul a izbucnit din zona unui garaj şi a unei magazii de lemne şi s-a propagat pe izolaţia exterioară din polistiren de la etajul trei, la acoperişul imobilului, existând pericol şi pentru blocurile de locuinţe învecinate şi 10 garaje aflate în apropiere.

Au ars aproximativ 300 de metri pătraţi din acoperişul blocului şi al balcoanelor de la etajul patru, care formau corp comun, opt metri pătraţi de izolaţie exterioară din polistiren, garajul şi magazia de lemne, pe o suprafaţă de 28 de metri pătraţi.

Din fericire, datorită intervenţiei prompte a pompierilor, blocul de locuinţe, imobilele învecinate şi garajele din apropiere au fost salvate.

Din primele verificări, cel mai probabil, focul a fost pus intenţionat.

Lăsați un comentariu

*