Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Neamţ: Două eleve accidentate de o maşină chiar în faţa şcolii. Una a murit pe loc

accident neamt scoala (2)Grav accident de circulaţie, joi, în comuna nemţeană Bodeşti. Două eleve de clasa a VIII-a au fost lovite din plin de un autoturism, chiar în faţa şcolii în care învăţau. În pauză, cele două fete au mers la magazin să-şi cumpere mâncare, au traversat strada fără să se asigure, iar autoturismul, care circula cu viteză, le-a lovit din plin. Şoferul maşinii nici nu a mai avut timp să frâneze. În urma accidentului, una dintre fete a murit pe loc, iar cealaltă este în stare gravă la spital.

Când a aflat că fetiţa sa a murit, mama acesteia a leşinat de trei ori. Femeia a fost preluată de medicii SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Neamţ. Conducătorul auto are carnet de conducere de mai bine de 10 ani şi, în urma testării, s-a dovedit că nu era băut. Potrivit comisarului şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Neamţ, Viorel Andronic, din primele verificări cauza accidentului este viteza. Şoferul maşinii s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă

Culmea este că zona respectivă nu este semnalizată în nici un fel, nu există nici un indicator pentru reducerea vitezei şi nici măcar o trecere de pietoni.

În locul în care tânăra şi-a pierdut viaţa, colegii au aprins, joi, lumânări.

Sursa: NeamtNews

Lăsați un comentariu

*